Isztambulon át irány San Francisco!

A Turkish Airlines második közvetlen kaliforniai célállomásaként indította el 2015. április 13-án új, Isztambul–San Francisco járatát, mely a magyar utazók számára is alternatívát jelent az amerikai nagyváros elérésére. A Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston és Montreal irányában már meglévő isztambuli összeköttetés most heti öt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap oda-vissza közlekedő San Franciscó-i járattal egészül ki.

Az új úti cél elindításának tiszteletére az első járatot teljesítő repülőgép különleges festést kapott: a két világváros összeköttetését a Turkish Airlines a modern és a minimalista dizájn ötvözetével, a Safranbolunak nevezett festéssel ünnepli az útvonalat felavató Boeing 777-300-ason (lásd a képen!).

A járatok hetente négy alkalommal, hétfő, kedd, csütörtök, péntek és vasárnap indulnak Isztambulból 13.05-kor, és helyi idő szerint délután, 16.25-kor érkeznek meg, visszafelé pedig ugyanezeken a napokon 18.10-kor indulnak San Franciscóból és 17.05-kor érkeznek meg Isztambulba, helyi idő szerint.

Legyél az első hozzászóló "Isztambulon át irány San Francisco!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*