Lillafüredi vakáció

Különleges kikapcsolódásra vágyik, és unja a megszokottat? Vadregényes extrákkal várja a mesebeli Lillafüred!

Észak-Magyarország egyedülállóan varázslatos klimatikus üdülőhelye Lillafüred, ahol mesebeli környezetben, változatos programkínálattal garantált a jókedv és a szórakozás. Önmagában kirándulásra csábít a Hámori-tó, az ország legnagyobb vízesésének közelsége, az ezerszínű Függőkert, a lenyűgöző cseppkőbarlangok, a nosztalgiautazás az erdei kisvasúton, valamint az elektromos kisbuszokkal is megközelíthető Lillafüredi kalandpark és Libegőpark szolgáltatási.

_SIM1108

Családi parkunkban egyik korosztály sem fog unatkozni, hiszen mindenki megtalálja a számára legjobb kihívásokat és legérdekesebb attrakciókat. A különböző korosztályoknak egyedülálló érdekességeket ajánlunk.

_SIM1074

Ha elfáradtunk a gyaloglásban, érdemes segway-re pattanni, és rendhagyó módon, két keréken felfedezni a festői szépségű környéket.

segway

A játékos lelkű felnőtteket és gyermekeket a kétkerekű attrakciókon felül, további kalandokkal várja a közel két hektáros területen, érintetlen természetben fekvő családi élménypark. Az egyedi, beltéri lézerarénában biztonságos lézerfegyverekkel igazi küzdelembe csöppenhetünk.

_SIM1119

Garantált élvezet a dupla biztonsági rendszerrel működő többszintes kötélpálya, valamint kihagyhatatlan szórakozás az idei év újdonsága az elektromos drift gokart is.

_SIM1089

Komoly logikai kihívás a szabadulószoba, ahol lehetőséget kapunk arra, hogy megváltoztassuk az Aranycsapat keserédes történelmét 90 perc alatt. Míg a nagyobbak jóleső érzéssel pihenik a fáradalmakat ízletes finomságokat fogyasztva a Falatozó teraszán, addig a picik felhőtlen szórakozását a foci tematikájú játszótér és az aranymosó garantálja.

_SIM1092

A környék felfedezésére nyújt egyedülálló lehetőséget a Lillafüredi Libegő is. Már a közel 18 perces út is csodákkal teli, hiszen egyre magasabbra jutva a környező hegyek és völgyek újabb és újabb arcukat mutatják. A hűs árnyékot nyújtó bükkerdőben tett gyalogtúrával kiegészítve pedig felejthetetlen élményt garantál a libegés a túrázók számára. Élményekre éhes, természetkedvelő vendégeknek, csapatoknak különleges fűszer a hegyi rollerezés lehetősége Lillafüreden! Libegővel közelíthető meg a túra jávorhegyi kiindulópontja, ahonnan képzett túravezetők segítségével, hegyi rollerekkel és Monster bike-okkal ereszkedhetünk le a több mint 3 km hosszú erdei rollerpályán.

_SIM1084

Kalandparkunk a megépített extrém pályarendszerek és egyéb különleges attrakciók mellett a park kiváló helyszínt biztosít családos hosszú hétvégéknek, baráti rendezvényeknek, születésnapoknak, osztálykirándulásoknak, extrém esküvőknek, kulturális, sport és gasztronómiai programoknak és céges rendezvényeknek is.

Legyen élményteli a nyár, fedezzék fel Észak-Magyarország különleges gyöngyszemét, Lillafüredet!  Valódi élmények, igazi kihívásokkal!

 

 

Legyél az első hozzászóló "Lillafüredi vakáció" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*