12K felbontással indít a Quantum az óceánon

Hogy mivel garantálják a fedélzetre szállók ámulatba ejtését? Hihetetlenül magas színvonalú showműsorokkal, melyek látvány- és hangtechnikailag eddig sosem látott minőséget biztosítanak. A forradalmian új, több dimenziós szórakoztatás a vizuális effektek, páratlan technológia és mesteri előadók tökéletes kombinációja lesz, egy olyan élményt teremtve, mely sehol máshol nem élhető át.

A leginkább várt és nem mindennapi színtér a Two70°, ahol a hangsúly a futurisztikus hatáson lesz. Egy olyan hely, mely nem csak az óceánon, de szárazföldön sem képviseltette magát egészen eddig. Egy hely, mely műszaki berendezéseivel, jobbnál-jobb táncosaival, zenészeivel, énekeseivel és légtáncosaival egy más világba repítik a vendégeket.

Az itt bemutatásra kerülő páratlan technikai bravúrokért az ún. Vistarama a felelős. 18 projektorával képes egyik percről a másikra új hátteret kölcsönözni a padlótól a plafonig érő ablakainak. Az így rendelkezésre álló 30×6 méteres felületen 12K felbontásban rögtönzött digitális show-k varázsolják el a nézőt.

Mindehhez hozzájárul a 6 darab Roboscreen is, melyek meglepetés előadások bemutatásával fokozzák a hangulatot. Ezek a kb. 2 méter magas mobil képernyők erős robotkarok által külön-külön vagy együtt szárnyalva különféle helyszíneket tárnak a közönség elé. Egy olyan világot, melybe sehol máshol nem csöppenhetnének. Mindezt egyik pillanatról a másikra.
„Ezen álom megteremtéséhez azonban nem lenne elegendő pusztán a világszínvonalú technika, ha nem olyan emberek állnának mögötte, akik nem félnek az újtól, mernek belevágni az ismeretlenbe és mindig új ötletek megvalósításán törik a fejüket” – vallja a Royal Caribbean International szórakoztatási elnök-helyettese, Nick Weir.

A Two70° főbb műsorai közé tartozik a Starwater, mely eredeti Royal Caribbean produkcióként a speciális effektek és művészek egyedi harmóniájaként minden vendég érzelmeire hatással van. Ugyanitt tekinthető meg a Virtual Concert (virtuális koncert), mely a már említett technikai berendezéseknek köszönhetően azt az élményt kelti a hallgatókban, mintha élőben lennének részesei a világ legjobb zenészei és zenekarai által adott koncerteknek.

A hajó központi színháza, a Royal Theater mintegy 1300 fő befogadására alkalmas. Természetesen itt is a legmodernebb eszközök felhasználásával tárják a nagyérdemű elé a Royal Caribbean Productions előadásait. Ilyen például a William Close által megálmodott Sonic Odyssey, melyben a kitűnő művész védjegyét, a Föld Hárfát, egy 136 dobból, valamint ütőhangszerekből, húrokból álló különleges falat is megszólaltatják. Kilenc tagú zenekar, énekesek, táncosok, légtornászok és tornászok teszik felejthetetlenné az estét.

Garantáltan csodásan telnek a nap utolsó órái azoknak is, akik a Broadway a tengeren nevezetű programot választják időtöltésül. A Royal Theater színpada ad otthon a világhírű Mamma mia! musical-nek, így aki végignézi az ABBA dalokkal átitatott darabot, garantáltan jó hangulatban távozik.
A muzsika szerelmeseinek törzshelye minden bizonnyal a Music Hall lesz, ahol élőzenés programok és tematikus éjszakai party-k szórakoztatják majd az utasokat. Ilyen lesz a Mamma mia! After Party, ahol a szereplőkkel folytatódhat a szórakozás.
A Tribute Band Program repertoárjába olyan előadók slágerei tartoznak, mint a Beatles, a Bee Gees, a Journey vagy Bon Jovi.
Itt kerül bemutatásra a Wink is, amely egy kizárólag felnőttek részére ajánlott elsőrendű éjszakai show.
A programok népszerűsége miatt a részvételi szándékról érdemes minél előbb jelezni a Royal Caribbean’s all-new Cruise Planner-en keresztül. Valamennyi program díját a hajóút ára tartalmazza.

A két testvér, a Quantum of the Seas és a 2015. áprilisban rajtoló Anthem of the Seas együtt olyan, eddig sehol sem tapasztalható élményben részesíti az utazókat, melyek valóban világszenzációnak számítanak. Ilyen például a Ripcord by iFLY szabadesés-szimulátor, a North Star 90 méter magas panoráma üvegkapszulája vagy a SeaPlex, mely dodzsemeivel, görkorcsolya-pályájával a valaha volt legnagyobb fedett sport és szórakoztató komplexum a tengeren.

A kulináris élmények sem maradnak le a szórakozási lehetőségek mögött: a vendégek a Dynamic Dining részeként egy olyan új, dinamikus étkezési koncepció részesei lehetnek, mely során világvárosi színvonalon, 18 étterem változatos kínálata közül szelektálhatnak. A fogások elkészítéséért pedig olyan nevek „felelősek”, mint Jamie Oliver, Devin Alexander és Michael Schwartz.
Az egyenként 18 szintes testvérpár kétágyas elhelyezés esetén mintegy 4180 utas gondtalan szórakozását hivatott biztosítani. Egy világ várja, hogy novemberben a Quantum, áprilisban pedig az Anthem elinduljon világhódító útjára!

Akik a színfalak mögé szeretnének kukkantani, azoknak jó szórakozást az alábbi két videóhoz:

Miliosz Katalin

Legyél az első hozzászóló "12K felbontással indít a Quantum az óceánon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*