Bükfürdő rangos elismerése

Bükfürdő újabb rangos elismeréseForrás: bukfurdo.hu

Nemzetközi EuropeSpa Med elismerést kapott a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum.

A Büki Gyógyfürdő Zrt.-t 2017 februárjában vette górcső alá az Európai Fürdőszövetség. A fürdőhelynek a szövetség által meghatározott, sokrétű vizsgálatsorozaton kellett átesnie, melynek során a gyógy-, wellness- és étkeztetési szolgáltatások mellett a műszaki állapotot is felmérték. Az ellenőrzésen a fürdő sikeresen teljesített, a kritériumoknak eleget téve immáron magáénak tudhatja a nemzetközi elismerést jelentő EuropeSpa Med díjat.

Bükfürdő jubileumi elismerése

Az átadó ünnepségen – amelyet 2017. május 5-én, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban tartottak – részt vett Joachim Lieber, az ESPA Európai Fürdőszövetség tiszteletbeli főtitkára, valamint Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója. A Büki Gyógyfürdőn kívül még 3 magyarországi fürdőhely részesült a kitüntetésben: a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, a Hévízi Tófürdő és a hozzá tartozó szálloda, illetve a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda.

Bükfürdő újabb rangos elismerése

Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója, Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, és Joachim Lieber, az ESPA Európai Fürdőszövetség tiszteletbeli főtitkára Forrás: bukfurdo.hu

Az elismerés azzal a céllal jött létre, hogy elkülönítsék a kiemelten jó minőségű szolgáltatást nyújtó gyógyhelyeket az egyéb, hasonló jellegű intézményektől. Az egyedi összetételű gyógyvízkinccsel rendelkező, idén fennállásának 55. jubileumát ünneplő Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Európa-szerte ismert gyógyfürdővé vált. Ezt a hírnevet erősíti most tovább az elnyert EuropeSpa Med kitüntetés, mely azt üzeni a vendégeknek: a fürdő a nemzetközi piacon is elismert gyógyhelynek számít.

Legyél az első hozzászóló "Bükfürdő rangos elismerése" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*