Síparadicsom útlevél nélkül: Intersport Síaréna Eplény

Jó hír a síelőknek: végre itt az idő- és pénztárcakímélő megoldás az egész családnak! A síszezonra megnyílt Magyarország legnagyobb kezdő és családbarát pályája Eplényben.

Aki igazi síélményre vágyik, mindenütt olyan síarénát keres, ahol tökéletes körülményeket és hóbiztos terepet talál. Különösen akkor, ha a család vagy a baráti társaság tagjai eltérő sítudással rendelkeznek, vagy olyan is van közöttük, aki első alkalommal ismerkedik a síeléssel, amelynek legfontosabb alapszabálya, hogy az első lépéseket – vagyis csúszásokat – csak oktató segítségével szabad megtenni. Különben olyan csalódás érheti a próbálkozót, ami egy életre elveszi a kedvét ettől a csodálatos sporttól.

Az Utazó magazin 2017. decemberi számában egy kupon található, mellyel a 2. fő INGYEN síelhet Eplényben Az Utazó magazin vendégeként! Keresse magazinunkat az újságárusoknál, és 2018. február 15-ig éljen az akciós lehetőséggel!

Ezért az igazi síarénákban a síoktatást is biztosítják, ezzel garantálva, hogy a síterepre érkezők közül mindenki kellemes élménnyel térjen haza. Magyarországon azonban hiába növekedett eddig folyamatosan a síbarátok tábora, sokan azért is utaztak külföldre, mert idehaza – a síterep és a szolgáltatások kapcsán – kénytelenek voltak kompromisszumokat kötni.

Ezért is különösen jó hír, hogy végre a hazai sípályákon is jelentős fejlesztések történnek. Így a jövőben már itthon is minden adva lesz az alapok elsajátításához és a rendszeres síélményekhez. A legújabb beruházások közül kiemelkedik az Intersport Síaréna Eplény fejlesztése, amelynek eredményeként a téli síszezonra a legnagyobb hazai kezdő és családi sípálya született meg. Az új pálya végleges hossza 1 kilométer lesz, amelyet már csaknem 50 méter szélességben lehet besíelni.

Aljában pedig egy teljesen új tanulóközpont is épül, új sí- és snowboard-oktatópályával, ahol az érdeklődők profi magyar oktatóktól szerezhetik meg a havas pályákra szükséges tudást. Mindehhez társul az az új, 1 kilométeres, kétüléses felvonó, amely Magyarország leghosszabb ülőszékes felvonója lesz. De a „legek” ezzel még nem érnek véget: az öt vadonatúj eszköz bevetésével 49-re bővülő (a szivattyúház teljes kicserélésével pedig 50 százalékkal megnövelt teljesítményű) hóágyúflottájával továbbra is az eplényi lesz a legtöbb hóágyúval rendelkező hazai sípálya.

Így az eplényi Intersport Síarénában minden feltétel – magyar profi oktatók, kölcsönözhető felszerelések, hóbiztos pálya, osztrák minőség – meglesz ahhoz, hogy a hazai kezdők és a családosok is olyan síélményben részesüljenek, amiért eddig a határon túlra kellett utazniuk.

Legyél az első hozzászóló "Síparadicsom útlevél nélkül: Intersport Síaréna Eplény" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*