Megnyílt az easyJet amszterdami bázisa is

2015. március 27-én nyitották meg 25. bázisukat Portóban, március 31-től pedig már az amszterdami a légitársaság legújabb állomása. Az easyJet vezérigazgatója, Carolyn McCall személyesen adta át a bázist Jos Nijhuis, a Schiphol repülőtér elnökének társaságában. A jelenleg Hollandiában állomásozó három easyJet gép mellé októbertől egy negyedik is érkezik. A negyedik repülőgéppel 40 új munkahely jön létre a légikikötőben, ezzel összesen 160 főre emelkedik az easyJet holland alkalmazottainak száma.

„Schiphol volt az easyJet első Nagy-Britannián kívül desztinációja 1996-ban, amely máig Európa egyik legfontosabb légiforgalmi csomópontja. Jelenleg Amszterdam második legnagyobb légitársasága vagyunk. Az új bázis lehetővé teszi, hogy még több utast szolgáljunk ki, akár üzleti, akár nyaralási céllal utazzanak a holland fővárosba” – mondta Carolyn McCall.

Az easyJet adatai szerint minden harmadik utas üzleti ügyben érkezik Amszterdamba, akik mostantól még gyorsabban és kedvezőbb áron utazhatnak a társaság kiterjedt európai hálózatának köszönhetően. A fejlesztés révén a korábbi 20 mellett további 9 célpont válik elérhetővé Amszterdamból: Korfu, Dubrovnik, Hamburg, Ibiza, Nizza, Olbia, Palermo, Toulouse és Velence.

Legyél az első hozzászóló "Megnyílt az easyJet amszterdami bázisa is" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*