Nincs roaming Vodafone-nál

Eltörli az uniós mobilhasználat extra költségeit a Vodafone Magyarország. A cég 2015. április 1-jétől – és ez nem tréfa – új Red tarifáival korlátlan lehet a beszélgetés és az SMS a külföldi mobilhálózatokban, mint belföldön, illetve a díjcsomagba foglalt adatkeret is felhasználható roamingkörnyezetben és belföldön egyaránt. A korlátlanság csak a magyar hálózatokba irányuló hívásokra vonatkozik. Az eddigi gyakorlattal ellentétben az új díjcsomagoknál a hívásfogadásért sem kell fizetniük külföldön az ügyfeleknek.
A megújuló Red portfólió három tarifából áll, az új Red Baisc EU, Medium EU és Extra EU elsősorban a díjcsomagban lévő adatkeretekben különbözik egymástól: a legolcsóbb ajánlat havi 500 MB, a legdrágább 4 GB adatot kínál havonta, a Red Extra EU díjcsomaghoz két SIM is jár, a kettő közt az adatkeret megosztható. Az adatforgalmi limit lemerülése után a szolgáltató 0 kbps-re korlátozza az internet sávszélességét, havi egy alkalommal viszont automatikusan aktivál a keret lemerülését követően egy 150 MB-os adatopciót az előfizetésre, 500 forintos felárért. A legdrágább csomagban a Vodafone új sVOD-szolgáltatása, a Red Mozi előfizetési díja is benne van, a másik két tarifával pedig május 31-ig ingyenes a szolgáltatás.

A Vodafone az üzleti előfizetők számára is kínál korlátlan EU-s roamingot biztosító megújult Red tarifákat, melyek 500 MB-tól 10 GB-ig terjedő adatkeretet tartalmaznak. A legdrágább üzleti csomagnál az EU-ba irányuló nemzetközi hívások is extra felár nélkül bonyolíthatók.

Legyél az első hozzászóló "Nincs roaming Vodafone-nál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*