Szállodaipar Oscart nyert az Oxigén Hotel és a Duna Relax

A noszvaji Oxigén Hotel és a ráckevei Duna Relax ismét győztes a rangos nemzetközi World Luxury Hotel Awards versenyen.

A 2006-ban alapított World Luxury Hotel Awards szavazáson a világ szállodái a vendégek tapasztalatai alapján mérik össze teljesítményüket. 2017-ben a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a Luxury Country Hotel, a Luxury Family All-Inclusive Hotel, valamint a Luxury Family Hotel kategóriában is Country Winner-díjban; míg a ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** a Luxury Riverside Hotel & Luxury Business Hotel kategóriában Country Winner-, a Luxury Banquett/Event Hotel kategóriában Regional Winner-díjban részesült. A díjakat a svájci Kulm Hotel St. Morizban Sárvári Krisztina, a szállodák igazgatója vehette át.

A szállodaipar Oscarjának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat és gyógyfürdőket, illetve azok szolgáltatásait maguk a vendégek osztályozzák, értékelik a saját élményeik alapján. A versenyben a világ minden tájáról számos kategóriában nevező prémium hotelek és spák közül azok részesülhetnek elismerésben, amelyeknek a korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát. A szavazásban évente több mint 300 ezer vendég vesz részt. A World Luxury Hotel Awards díja tehát jelzés értékű, a leendő vendégek számára mutatja a régiek megelégedettségét, bizonyítja a szálloda megbízhatóságát és szolgáltatásai magas színvonalát.

Szállodaipar Oscart nyert az Oxigén Hotel és a Duna Relax

A Duna Relax & Event Hotel **** a fővárostól nem messze, Ráckeve elegáns környezetében várja vendégeit.

Farkas Tamás ügyvezető szerint a díjak igazolják az évekkel ezelőtti kockázatos döntést, amikor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spát család- és gyermekbarát szállodaként, a Duna Relax & Event Hotel ****-t pedig felnőttbarát és bankett szállodaként pozicionálták. Az eredményben tükröződik a vendégek véleménye, akik mára nemcsak elfogadták, hanem igénylik is a kivételes, csak nekik szóló vendéglátást, a megkülönböztetett figyelmet. Mindez természetesen nem valósulhatna meg a szállodák valamennyi dolgozójának együttműködése, áldozatos munkája nélkül, melyért köszönet illeti valamennyijüket – hangsúlyozta Farkas Tamás.

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a Bükkben, Noszvajon, páratlan szépségű erdei környezetben és egy modern eleganciával berendezett vidéki kúria otthonosságával várja az érkezőket család- és gyermekbarát szolgáltatásokkal. A Duna Relax & Event Hotel **** a fővárostól nem messze, Ráckeve elegáns környezetében várja vendégeit. A szálloda bankett-szolgáltatásai elsősorban a tréningre/konferenciára érkező közép- és felsővezetők igényeit elégítik ki, amelyet jól kiegészít a felnőttbarát jelleg, amikor is a hétköznapok világából érkezők egy kis időre gyermekek nélkül merülhetnek el egy leheletnyi luxusban és zavartalanul élvezhetik egy antik római wellness birodalom örömeit.

Legyél az első hozzászóló "Szállodaipar Oscart nyert az Oxigén Hotel és a Duna Relax" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*