Visszatért Kempinski-igazgató

Mostani kinevezése előtt, 2013 júliusától Interthal a Hotel Baltschug Kempinski Moscow első számú vezetőjeként a szállodában zajló 20 millió eurós beruházás utolsó szakaszáért, s egyúttal a szálloda újrapozícionálásáért felelt. Moszkvát megelőzően három és fél évig a Kempinski kínai zászlóshajóját, a Hotel Beijing Lufthansát igazgatta.

2014 szeptember 1-től újra a budapesti tagszálloda igazgatója, ahol 1997 és 2004 között jelentős szerepe volt a hotel akkori felújításában. Míg elődje, Emile Bootsma nevéhez a hotel földszintjének átalakítása és új gasztronómiai koncepciójának bevezetése fűződik, addig Interthal korábbi igazgatása idején kerültek felújításra a szobák, lakosztályok, a spa és az étterem.

Stephan Interthal a Cornell Universityn végzett és a Reims Management Schoolban 2000-ben szerzett MBA-fokozatot. Vérbeli szállodás, karrierje során olyan presztízshoteleket vezetett, mint a müncheni Kempinski Hotel Vier Jahreszeiten és a legendás berlini Hotel Adlon. Interthal több mint három évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban. Legfontosabb missziója, hogy a vendégek mindig kifogástalan, sőt elvárásaikon felüli, kiszolgálást kapjanak.

A német nemzetiségű Interthal anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul és társalgási szinten beszéli a franciát. Szenvedélyesen szereti a finom ételeket, a jó borokat és a vendéglátást. Szabadidejében sokat utazik és golfozik.

Legyél az első hozzászóló "Visszatért Kempinski-igazgató" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*