Petra Hedorfer további öt évig a DZT élén

Iris Gleicke, a német kormány turizmusért felelős megbízottja és a Gazdasági és energiaügyi minisztérium parlamenti államtitkára így nyilatkozott: „A németországi beutazás évek óta folyamatosan növekszik. A DZT a kormány megbízásából nagy sikerrel hirdeti az úticél Németországot. Petra Hedorfer vezetésével a DZT nemzetközileg vonzó úticélként pozícionálta Németországot, illetve megerősítette helyzetét a nemzetközi versenyben. A szerződés meghosszabbításával biztosítjuk a DZT igazgatóságának és egész csapatának további sikeres munkáját és az úticél Németország marketingtevékenységének további új ötleteire építünk.” Klaus Laepple, a DZT igazgatási tanácsának elnöke szerint: „A DZT marketingszervezetként régen az utazási szakma klasszikus értékesítési csatornáin pozícionálta Németországot. Petra Hedorfer jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a DZT felkészülten vegye a digitalizáció akadályait. Az online média célzott bevetésével az úticél Németország több millió potenciális németországi utazót szólított meg felhasználói márkaként. Az igazgatási tanács köszöni Petra Hedorfernek sikeres munkáját, és sok sikert kíván a következő évekre.”

Petra Hedorfer kereskedelmi- és kulturális menedzsmentben elfoglalt pozíciói után 1998-ban vette át a DZT nemzetközi marketingjének vezetését, 2000 óta marketingigazgatóként dolgozik. 2003. novemberben az igazgatótanács elnökévé választották.

A DZT-ről

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti “turisztikai testülete”, székhelye Frankfurt am Main városában van. A Hivatal az úticél Németországot képviseli a Német Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából. A Hivatalt a német szövetségi parlament (Bundestag) határozata alapján e minisztérium támogatja. A DZT stratégiákat és termékeket dolgoz ki és tesz közzé annak érdekében, hogy a német célállomásokról pozitív imázst alakítson ki külföldön, és előmozdítsa a németországi turizmust. Ehhez világszerte 30 országban tart fenn képviseleti irodát. Bővebb információt erről az online sajtóközpontban olvashat a következő internetes címen: www.germany.travel/presse

Legyél az első hozzászóló "Petra Hedorfer további öt évig a DZT élén" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*